Як відкрити шаурму в Україні
29.10.2019
Заробіток на швидкому харчуванні є одним з найприбутковіших. У міських умовах у ділових людей не вистачає часу на домашній сніданок. Шаурма є поживним та смачним продуктом, здатним надати сил на весь робочий день.
Перевагою, яку має точка продажу швидкого харчування, є постійний потік клієнтів. У великих містах конкуренція практично не відчувається. Вся справа в тому, що в умовах нескінченного потоку натовпу завжди знайдуться ті, хто купить їжу саме у вас. Залишилося тільки знайти стартовий капітал для того, щоб придбати апарати для шаурми та освоїти нехитре мистецтво приготування цього поживного продукту. Розглянемо докладніше весь процес перетворення в успішного бізнесмена.
Апарат PIMAK M072-1
Перш за все потрібно освоїти обладнання для шаурми. Почнемо з недорогої моделі PIMAK M072-1.Головною перевагою виробу є дуже дешевий процес приготування їжі, так як прилад не використовує електрику. Гриль обертається вручну. В якості палива використовується скраплений газ, який нагріває інфрачервоні пальники. Паливо завантажується в спеціальних балончиках, що дуже зручно. Витрата газу становить 0,1 кг/год. У пристрої є прилад-контролер для обліку витрати палива.
Апарат може працювати і в автоматичному режимі, харчуючись від мережі в 220 В і використовуючи потужність 1,4 кВт. Вага всієї конструкції становить 20 кг і може вмістити в себе до 10 кг м'яса. Деталі оригінального приладу виконані з нержавіючої сталі, що збільшує термін служби. Таке обладнання для шаурми ідеально підходить для дрібних забігайлівок, привокзальних кафе, невеликих ларьків. Ці апарати для шаурми здатні витримувати механічні дії і стійкі до корозії, мають термічний захист. Країною виробником пристрою є Туреччина.
Отже, перед нами обладнання, за допомогою якого можна починати освоювати непростий, але прибутковий бізнес в сфері швидкої їжі.
Апарат PIMAK M073
Фірма Pimak є одним з провідних виробників обладнання для виробництва шаурми. Вона виділяється тим, що її апарати можуть працювати як від електрики, так і в режимі ручного приводу на зрідженому газі. Загалом, якщо хтось задається питанням, як відкрити шаурму в Україні, то в першу чергу йому слід звернути увагу на цю фірму. Вище була розглянута одна з бюджетних моделей для невеликих кафе, міських кіосків, підземних переходів та інших місць, де люди можуть ситно поїсти на ходу. Тепер настала черга іншого апарату PIMAK M073.
Подібно попереднику, апарат дозволяє готувати м'ясо використовуючи гаряче тепло. Даний апарат більш компактний і важить лише 12 кг. Однак він розвиває потужність в 6.5 кВт і дозволяє завантажувати в себе до 20 кг м'яса. У складі устаткування є два пальники, нижня полиця також рухлива. Нагрівальні елементи забезпечені регуляторами тепла, що дозволяє задавати різні режими приготування. Деталі обладнання виконані з нержавіючої сталі, що робить його захищеним від корозії і механічних пошкоджень. Завантаження газу відбувається шляхом вставки в апарат балончика. Передбачено регулятор подачі газа. PIMAK M073 має ручний привід, що дозволяє використовувати його в умовах відсутності електроенергії. Це дуже економічно.
Розглянемо процес приготування м'яса на цьому пристрої. Як і у всіх подібних механізмах, обсмажування відбувається на вертикальному ножі, на який нанизуються сирі шматки. Далі лезо починає обертатися навколо своєї осі, в результаті чого м'ясо рівномірно обсмажується. Потім оператор зрізає ножем верхні шари з прожарюваэмого шматка. Крім пристрою для приготування шаурми в приміщенні повинен знаходиться невеликий склад для лаваша або обладнання для його приготування. Нарізані шматки рівномірно укладаються на лаваш. У них додаються спеції, цибуля, кетчуп. Після цього відбувається обгортання отриманої суміші в лаваш. Далі шаурма загортається в шматок паперу і подається клієнтові. Таким чином, головне, якісне обладнання для шаурми, а весь інший процес досить простий.
Успішного бізнесу!

098 085-50-85
050 735-66-88
093 085-90-85